Næste Generation Gestelev – forsamlingshus for alle

Ansøger : Gestelev forsamlingshus

Anders Tang Kjærvej  Haugårdvænget 5, Gestelev. 5750 Ringe

Gestelev Forsamlingshus har gennem mange år været samlingspunktet for borgerne i Gestelev og det vil vi gerne holde fast i. Gennem ideudvikling og inddragelse er det blevet tydeligt, at huset skal tilbyde noget for de efterhånden mange børn og unge i byen, hvis vi skal fastholde, at Forsamlingshuset skal være byens hjerte.

Vores forsamlingshus er en gammel og dyr dame i drift. Derfor kan meget få indtægter fra udlejninger og fællesaktiviteter bruges til nye investeringer. Ikke desto mindre er opbakningen stor og vi er ved fælles hjælp ved at modernisere og indrette et rum for byens børn og borgere. Fine møbler er doneret, brætspil er kommet til og malingen står klar.

Vi mangler dog det musik- og TV-udstyr, som byens børn og unge selv peger på, vil gøre det attraktivt at komme der. At det også vil gøre forsamlingshuset endnu mere attraktivt for husets andre brugere er kun en fordel. For huset mangler i dén grad det AV-system, som kan understøtte de mange fælles aktiviteter i huset, hvor musikken oftest spiller en stor rolle.

Vi søger derfor tilskud til AV udstyr, som både kan bruges af børnene i deres nye rum, men også i forsamlingshusets større lokaler, når Gestelevs borgere og husets brugere samles til aktiviteter.
AV-udstyret udgøres af:
Lyd- og musikanlæg i form af aktive, transportable højtalere mv.
Projektorpakke, som består af projektor, ophæng og lærred.

Projektet tidsplan

At udvikle, etablere og indrette et børne- og ungdomsrum i forsamlingshuset er et fælles borgerprojekt, som forventes at forløbe over de næste 6-9 måneder.
Udmøntningen af det ansøgte beløb vil dog være sket i februar 2019.

Projekt Budget

25.000

Borgerbudget ansøgning

17.500

Egen finansiering

7500

Anden finansiering

ingen oplysninger