Projekter

Borgerbudget 2018 i Faaborg-Midtfyn Kommune er skudt igang og nu har du muligheden for at få hjælp til både at udføre og financiere dit projekt.

I 2018 har vi på Ringe-egnen valgt at opdele området i henholdsvis Ringe, Landet På Midtfyn(Gislev/Kværndrup/Ryslinge) samt Hånden Under Midtfyn. Hver af disse områder er blevet tildelt kr. 57.000,-

Ringeegnen er i ultrakort form karakteriseret ved ordene: ”Hånden og Ånden”. Vi kan jo også sige, at Ringeegnen altid har været beboet af borgere med mange gode ideer/visioner og stor handlekraft. Nogle værdier, som styregruppen ønsker at holde liv i og ikke mindst fremme.

Derfor ønsker vi også under dette års Borgerbudget at sætte fokus på idé-udviklingen i Ringe og en videreudviklingen af en kreativ kultur.

De eneste politiske krav er, at pengene skal bruges til projekter, der understøtter profilerne for de tre egne: Forstadsbåndet, Ringeegnen og Faaborgegnen og at projekterne skal findes ved en afstemning.

Der er borgermøde den 11. November kl 14,00 på Espe skole, hvor der på demokratisk vis skal besluttes, hvem der skal modtage og hvor mange penge der skal uddeles til et eller flere projekter.

Alle er velkommen

 

Ansøgningsskema 

Procesplan

Styregruppe

 

Projekter 2018  (ansøgningsfrist 15/10 – 2018)

Måtter der “dåtter”

Næste Generation Gestelev – forsamlingshus for alle

Krarup sportsplads – fra boldbane til fællesområde.

Fælleskab i Hillerslev Landbycenter