Banebrydende skulptur projektet i Rudme

Vi søger støtte til Skulpturprojektet i Rudme, som kan få betydning for Ringeegnens branding. Se mere på vores crowdfunding site: http://rudmekompagniet.dk/

I efteråret 2016 fik vi indsamlet midler til at rejse 3 skulpturer i Rudme.

  1. En 5 meter høj og 650 kg tung guitarmand ved Foderstoffen som skal virke som vartegn for Foderstoffen, men også for den musikkultur der præger hele egnen. En musikultur som stadig forstre nye musiske initiativer, bla sprang  der i 2016 en Heartlandfestival og en Rudmefestival ud på Ringeegnen. Det skulle gerne fortsætte.
  2. Danmarks første skulptur af den banebrydende skolemand Christen Kold. For mere end 150 år siden sætte han gang i det der blev til den unike danske skoleform. Og havde afgørende indflydelse på starten af friskolerne, efterskolerne og højskolen på Ringeegnen. Kold har nu fået sig foreviget som skulptur. Men hans inspiration skulle også gerne holdes i live, så den pædagogisk nytænkning hele tiden forholder sig til sin samtid.
  3. Legende børn i livstræets krone ved Rudme Friskole. Til evig tid skal de være med til at symbolisere at trygge børns lyst til at gå i skole, er forudsætningen for et godt liv og et sammenhængende samfund.

Vi mangler at få projektet afsluttet i 2017.

Derfor søger vi tilskud til det de sidste børneskulpturer på Rudme Friskole og til færdiggørelsen af anlægget ved Foderstoffen, rundt om den store guitarmand.

Ide-mager

Rudmekompagniet.dk

Evt. omkostninger

Projekts samlede pris:
40.000
Ansøgt beløb:
20.000
Selvfinanciering samlede pris:
0
Øvrig financiering:
0
Deadline
Projekt filer: