Svævebane og klatrepyramide

Idemagernee:
Aya (7 år), Celina (13 år), Anders (11 år), Bine (8 år), Ida (9 år), Martin (13 år), Majse (8 år), Tjalfe (12 år), Nann (8 år), Jessica (10år), Fie (11 år år), Marius (13 år), Liva (8 år), Talla (6 år), Trine (13 år), Sofie (8 år), Mathilde (13 år), Elea (10 år), med flere.

Kontaktperson: Søren Petersen, rudmevej 88, 5750 Ringe, Tel.: 25882836 mail.: annesip.herringehotmail.com

Projektbeskrivelse:
I Rudme har vi ikke meget der ligner en legeplads. Den vi bruger er friskolens legeområde, som er gammel og nedslidt og noget som vores foældre selv har bygget.

Vi har været samlet en masse børn fra Rudme Friskole og fået en ide vi gerne vil søge borgerbudgettet om penge til. Det er et klatrestativ formet som en pyramide og en svævebane det går ned fra toppen af pyramiden. Vi tror det kan kombineres.

Vi har flere ideer til hvor og hvordan svævebanen skal placeres på Rudme Friskoles område, som vi synes er det bedste sted for alle i Rudme. Legeområdet er åbent alle ugens dage for alle børn. Vores ide er at der skal være et klatrestativ som ender med en platform i toppe af klatrestativet, hvor svævebanen skal starte. Den skal køre/svæve ned imod
skolegården og enden af fodboldbanen. Der ender den i et nyt klatrestativ, hvor man kan klatre ned. For at få svævebanen fra den ene ende til den anden, sætter vi en snor i sædet, så man kan trække den op igen.

Grunden til at vi vil have en svævebane, er at alle andre skoler også har og så bliver det sjovere. Og så synes vi det er noget børnene i landsbyen kan bruge efter skoletid og det giver farve og liv i byen.

Planen:
Vi søger borgerbudgettet om nogle af pengene og vil gerne i 2018 først bygge pyramiden og senere svævebanen.

Klatrestativet har vi fundet her: https://www.tress.com/da-dk/legeplads-ogpark/legeplads/klatrepyramide-3-meter-302071/

Svævebane er her: https://www.lilletrae.dk/shop/svaevebaner-28s1.html

Projektbudget:
I alt koster en pyramide ca 30.000 kr og en svævebane koster ca 40.000 kr.

Finansiering:
Vi søger borgerbudgettet om 30.000 kr til klatrestativet.

Resten regner vi med at indsamle senere til svævebanen.

 

Ide-mager

Rudmekompagniet,

Evt. omkostninger

Projekts samlede pris:
70.000
Ansøgt beløb:
30.000
Selvfinanciering samlede pris:
0
Øvrig financiering:
0
Deadline